Anda Adam Si Iubitul Ei - Unde A Dispărut Soțul Andei Adam La 5 Ani De La Nuntă Solista Lămurește Zvonul Divorțului Sunt Un Om Care și A Asumat Click Mobile

Celebrities iar in cadrul ediției de aseara artista a marturisit ca a fost ceruta in casatorie de iubitul ei. El este francez deci pot doar sa spun Voila 1141 17092021 - Anda Adam este una dintre concurentele de la Bravo ai stil.


Sunt Clare Dovezile Anda Adam Inșelată De Soțul Ei Monitorul Expres Stiri Brasov

Anda Adam A Divortat.

Anda adam si iubitul ei. Artista și iubitul ei au planuri mari de viitor. Pe lângă inimioare și felicitări Anda a. Yosif sau Joseph aşa cum îi mai spun prietenii a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie la fel ca şi Anda o fetiţă superbă pe nume Nicole în vârstă de vreo 5 anişori.

Plimbări nocturne cu bolidul artistei poze senzuale pe rețelele de socializare dar și escapade romantice la mare. Intre cantareata si iubitul sau Catalin Tira fotbalistul in varsta de 19 ani lucrurile evolueaza rapid iar Anda pare sa aiba. Printre cei care au comentat imaginea respectivă s-au numărat și câțiva cârcotași.

Instagram Mesajul lui Sorin Nicolescu după despărțirea de Anda Adam. Am avut parte de o experienta inedita intr-o locatie in care zboara zeci de. Anda Adam și iubitul ei își trăiesc relația aprinsă în văzul tuturor.

Anda Adam a fost ceruta in casatorie. Surse foto Instagram Kanal D Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza. Vedeta se ocupă de mai multe bussines-uri și are grijă ca totul să iasă perfect.

Fotografia în care se sărută cu yosif a fost postată chiar de artistă pe contul ei de instagram iar imaginea a strâns peste 4600 de aprecieri. Deși anul aceste a fost unul cu multe obstacole pentru Anda Adam se pare că artista o duce foarte bine și are planuri mari de viitor alături de noul iubit. Anda Adam uimește din nou.

Nu mai este un secret faptul că Anda Adam l-a dat uitării pe fostul ei soț iar acum trăiește o nouă poveste de dragoste. Concurenta de la Bravo ai stil. Cântăreața își dorește să devină The post Anda Adam pregătită să devină din nou mămică.

A nda Adam a fost cerută de soție de noul său iubit. Noul iubit al Andei Adam arata senzational si a dat pe spate toate fetele mai ales de cand s-a afisat cu Anda. Teo Show 28092021 - Bomba pentru Anda Adam.

CANCANRO vă prezintă imagini incendiare cu artista și actualul ei. Mereu discretă cu viața personală iată că Anda Adam nu își mai ascunde noua relație cea cu un om de afaceri din Cluj. Recent Anda Adam spunea că alături de noul său iubit se simte completă și îl vede pe Yosif drept jumătatea ei perfectă bărbatul pe care l-a căutat toată viața.

Sep 29 2021 anda adam sărut fierbinte cu iubitul ei yosif mohaci. După ce Anda Adam a postat primele imagini cu iubitul ei fanii au felicitat-o și i-au urat viață împlinită în continuareVedeta a ținut să-i facă o declarație de dragoste partenerului. Cert este că relația dintre Anda Adam și iubitul ei Yosif Eudor Mohaci merge din ce în ce mai bine.

Dragii mei sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe. Anda spune că. Yosif Eudor Mohaci a pregătit un cadru de basm în Cappadocia și cântăreața a primit surpriza cu lacrimi de fericire.

Anda Adam prietena la catarama cu femeia care a facut-o praf in presa Anda Adam a decis in sfarsit sa atace subiectul diferentei de varsta dintre ea si iubitul ei fotbalistul Catalin Tira care are numai 19 ani. Frumoasa cântăreață Anda Adam a avut parte de cel mai incredibil moment din viață. Spre final artista a avut lacrimi în ochi.

Interpreta a spus ca. Chiar și Victor Slav a pus-o la punct dojenind-o în fața tuturor. Iubitul Andei Adam mire în 2018.

Iubitul ei afaceristul Yosif Eudor Mohaci i-a pregătit o vacanță surpriză în Turcia la Cappadocia. Celebrities a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Yosif Eudor Mohaci. De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Hale Baca selengkapnya Anda Adam Divort.

Acestea au criticat-o dur pe Anda reproșându-i că mereu întârzie. Oktober 15 2021 Posting Komentar adam anda divort. În vara anului 2018 Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol.

A postat mai multe imagini cu iubitul ei iar în dreptul lor a scris. În vara acestui an l-a cunoscut pe omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci și de atunci parcă trăiește o lună de miere fără sfârșit. Anda Adam ședință foto cu surprize în Cappadocia.

În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul care era oarecum așteptat ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre în timp ce ea este încă măritată. Concurenta de la Bravo ai stil. Frumoasa cântăreață a dat vestea cea mare în cadrul emisiunii de la Kanal D Bravo ai stil.

Ulterior Anda Adam și-a declarat public dragostea față de afaceristul din Oradea. Primele declarații despre iubitul ei. Pe iubitul meu il cheama Razvan si are 6 aniTeoShow KanalD TeoTrandafir Burs.

Oktober 15 2021 Posting Komentar adam divortat. Anda Adam iubeşte din nou. Îndrăgostită până peste cap de iubi.

Dovadă sunt tot mai desele postări ale vedetei pe rețelele de socializare postări în care cei doi apar de fiecare dată îmbrățișați și fericiți. Bat clopote de nunta. Anda Adam și-a tatuat inițiala ei și a iubitului ei sursa FOTO.

Nu voia să recunoască că mariajul ei e Cum și-au împărțit averea Anda Adam și soțul ei. Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu.

Acesta a pus la cale un shooting foto cu un fotograf de colo dar în spatele acestuia se ascunde de fapt o cerere în căsătorie. Baca selengkapnya Anda Adam Si Iubitul Ei. Anda Adam 41 de ani este una dintre concurentele noului sezon Bravo ai stil.

În fiecare episod al show-ului concurentele trebuie să prezinte o ținută și povestea cu gândul la care au creat outfitul. Recent cântăreața a profitat de temperaturile ridicate și a plecat alături de afaceristul orădean pe litoralul românesc. Aceasta s-a despărțit recent de soțul său mult mai tânăr decât ea Sorin Nicolescu cu care are și o fetiță și nu a pierdut deloc timpul.

Fotografia în care se sărută cu Yosif a fost postată chiar de artistă pe contul ei de Instagram iar imaginea a strâns peste 4600 de aprecieri. Fiica ei s-a indragostit. Unul dintre motivele pentru care Anda Adam si Victor Slav s-au despartit in urma cu un an a fost si pentru ca prezentatorul de la Pro TV nu a cerut-o de sotie in cei sase ani de relatie.

Sep 23 2021 anda adam și victor slav revedere în platoul bravo ai stil. La 41 de ani Anda Adam pare mai îndrăgostită ca niciodată. În cea mai recentă ediție a emisiunii TV solista a dezvăluit că s-a logodit cu iubitul ei Yosif Eudor Mohaci.

Anda Adam a spus DA din nou la 41 de ani. Celebrities a avut. Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită.

Anda Adam traieste o frumoasa poveste de dragoste care a culminat de curand cu fabuloasa cerere in casatorie. Anda Adam ia în calcul să părăsească show-ul Bravo ai stil după ce a fost atacată de mai multe colege de platou. Anda Adam sărut fierbinte cu iubitul ei Yosif Mohaci.

Mi-aș dori mai mulți appeared first on Cancan. Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. Din cate da de inteles acum artista are de gand sa recupereze timpul pierdut.

Anda Adam a primit un inel de la iubitul ei.


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Anda Adam și Soțul Ei Sorin Nicolescu S Au Despărțit E Liberă Să Facă Ce Crede Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Anda Adam și Sorin Niculescu S Au Despărțit Cine E Noul Iubit Al Artistei Libertatea


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam Logodita Fostul Iubit O Noua Partenera


Anda Adam și Iubitul Ei S Au Logodit Inelul E Prea Scump E In Seif Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Detalii Neasteptate Despre Iubitul Andei Adam Ce A ţinut Ascuns Musculosul Artistei


Cum și Au Impărțit Averea Anda Adam și Soțul Ei Am Aflat Toate Detaliile Despre Partajul Neoficial Exclusiv Impact


Soțul Andei Adam Prima Reacție După Ce S A Zvonit Că El și Artista Au Divorțat In Secret Imaginile Care Schimbă Tot Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


Anda Adam și Sorin Nicolescu S Au Despărțit Cantăreața A Spus Tot Cand Doi Oameni Nu Se Mai Ințeleg și Divorțează Wowbiz


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Unde A Dispărut Soțul Andei Adam La 5 Ani De La Nuntă Solista Lămurește Zvonul Divorțului Sunt Un Om Care și A Asumat Click Mobile


Anda Adam Nu și Mai Ascunde Iubitul A Postat Mai Multe Imagini Alături De El


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact

LihatTutupKomentar